به گزارش ایسنا، مجید رفیعی در جریان بازدید اصحاب رسانه شهرستان ساوه از شهرک صنعتی سرمایهگذاری خارجی این شهرستان اظهار کرد: در راه اندازی این شهرک صنعتی برای احداث سه هزار واحد صنعتی و تولیدی کار طراحی و برنامه ریزی صورت گرفته است که پیش بینی میشود با احتساب اشتغالزایی هر واحد صنعتی و تولیدی به طور متوسط برای ۲۲ نفر و در مجموع ۶۶ هزار شغل ایجاد شود.
وی با اشاره به صدور اسناد تک برگی توسط اداره ثبت اسناد و املاک برای سه هزار واحد صنعتی و تولیدی این شهرک، عنوان کرد: هم اکنون عملیات واگذاری ۵۵ واحد صنعتی و تولیدی انجام و ۱۹ واحد در حال احداث است که بیشترین صنایع واگذار شده در حوزه تولید مواد غذایی با مشارکت سرمایهگذاران خارجی است.
وی به احداث این شهرک در زمینی به وسعت ۱۳۰۰ هکتار اشاره کرد و افزود: با وجود تصویب احداث این شهرک در سالیان گذشته از سوی دولت در راستای تقویت رونق اقتصادی در منطقه، برخی مشکلات مانع از راه اندازی آن شده بود که با درخواست فرماندار شهرستان از دولت، فاز نخست عملیات اجرایی آن به وسعت ۲۰۰ هکتار آغاز شد.
رفیعی به احداث شبکه جمع آوری فاضلاب، شبکه توزیع برق، مخابرات، روشنایی، زیرسازی و جدول گذاری در این شهرک اشاره کرد و افزود: بخش عمده ای از کارهای زیربنایی در این شهرک صورت گرفته است.
وی به واگذاری زمین از سال ۱۳۹۴ اشاره کرد و افزود: بیشترین واگذاری ها در سال ۱۳۹۶ بوده است که برای هر متر مربع زمین مبلغ ۵۲۵ هزار ریال در نظر گرفته شده است و نحوه پرداخت آن به صورت ۴۰ درصدی نقدی و مابقی با اقساط ۳۰ ماهه دریافت می شود.
وی تصریح کرد: در صورتی که صاحبان صنایع و سرمایه گذاران بتوانند در مدت زمان پرداخت اقساط اقدام به تکمیل و راه اندازی صنعت مورد درخواست خود کنند مشمول بخشودگی ۱۰ درصدی از سوی دولت خواهند شد.
معاون شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی به هفت سال معافیت مالیاتی برای صنایع مستقر در این شهرک به عنوان مشوق تقویت سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: افزون بر نیمی از زمینهای این شهرک صنعتی در ضلع شرقی در مسیر وزش باد احداث میشود که به دلیل رعایت استانداردهای زیست محیطی به احداث صنایع کانی غیرفلزی اختصاص می یابد و مهمترین دلیل احداث این شهرک ساماندهی برخی واحدهای تولیدی آلاینده در شهرستان، نظیر کورههای آجرپزی است.
وی گفت: مطابق با دستورالعمل ابلاغی حداقل ۴۰ درصد زمین واگذار شده در این شهرک باید به زیربنا اختصاص یابد و تمامی مراحل صدور مجوز و پروانه بهره برداری برای تشویق و حمایت از صاحبان صنایع رایگان است.
رفیعی با اشاره به واگذاری زمین در شهرک های صنعتی به وسعت ۲۵۰۰ متر برای احداث هر واحد صنعتی و تولیدی مطابق دستورالعمل ابلاغی اظهار کرد: یکی از امتیازات این شهرک به منظور رونق واحدهای تولیدی و صنعتی کوچک تفکیک اراضی به قطعات کوچکتر و واگذاری زمین در قطعات ۱۲۵۰ متر مربعی است.
وی در خصوص تامین آب مورد نیاز برای این شهرک صنعتی نیز گفت: براساس تفاهمنامه منعقد شده با شرکت سهامی آب منطقهای استان مرکزی مقرر شده است که این شهرک به میزان ۸۰ لیتر بر ثانیه از سهم آب ساوه از سد کوچری برخوردار شود و برای تامین مابقی آب مورد نیاز از منابعی نظیر انشعاب خطوط انتقال سطحی، انشعاب شرکت آب و فاضلاب، چاههای آب و ۱۵۰ لیتر بر ثانیه از پساب تصفیه خانه فاضلاب ساوه در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایسنا، اصحاب رسانه شهرستان ساوه به همراه فرماندار از ساختمان اداری دومین شهرک صنعتی ساوه و واحد تولیدی اسقاط خودروهای فرسوده، یک شرکت تولیدی مواد غذایی و سردخانه نگهداری مواد غذایی در حال احداث بازدید کردند.
انتهای پیام