۱۸:۱۹:۴۳ - سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
مرکزی| نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی ساوه تشدید می‌شود
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به اینکه نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی ساوه تشدید می‌شود از تعطیلی و برخورد بدون اغماض با مراکز متخلف خبر داد.
مرکزی| نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی ساوه تشدید می‌شود

– اخبار استانها – بهگزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه ، تغذیه سالم علاوه بر این که مهمترین عامل تاثیرگذار بر سلامت و رشد جسمی و ظاهر انسان بوده،بر نحوه احساس و برداشت ما از محیط، خلق و خو و رفتار ما نیز موثر است، اهمیت وجود برخی مواد مغذی برای بدن به ویژه ویتامینها، مواد معدنی و پروتئینها، آن اندازه ضروری است که در تغذیه و سلامت سلولهای مغز دخالت دارند و بر این اساس میتوان با استفاده از تغذیه مناسب، از بروز برخی نارساییهای عصبی و روانی انسان، پیشگیری کرد.بر همین اساس داشتن تغذیه سالم نه تنها سبب تندرستی و طول عمر میشود، بلکه ناتوانی و بیماری را هم کاهش و از پیری زودرس جلوگیری میکند، بر همین اساس اهمیت تغذیه و سلامت مواد غذایی بر کسی پوشیده نیست، رعایت بهداشت عمومی به ویژه در مکانهایی که مواد غذایی توزیع میشود امری مهم و ضروری بوده زیرا مستقیما با جان و سلامت مردم ارتباط دارد.برهمین اساس و باتوجه به ضرورت رسیدگی و نظارت بر بهداشت واحدها و صنفهایی که مستقیم در تغذیه و غذای انسان دحالت دارند معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوهدر گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ساوه، با اشاره به تشدید بازرسی و نظارت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی گفت: تمامی اقدامات بهداشتی در بازرسی و نظارت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی براساس قانون اصلاح ماده ۱۳ مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی و شیوهنامهها و دستورالعملهای مربوط به آن انجام میشود و دانشکده علوم پزشکی در مقابل خطراتی که سلامت مردم را تهدید میکند، مسئول است.رضا نظری افزود: با پیگیریهای متعدد کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی و دستور قضایی دادستانی شهرستان و همکاری نیروی انتظامی، با متصدیانی که در ساعات شب در سطح شهر به تهیه و توزیع مواد غذایی بحرانی از جمله ساندویچ، فلافل، جگر و غیره در شرایط غیربهداشتی اقدام کنند، برخورد و ضمن جمعآوری اقلام غیر بهداشتی، ابزار و تجهیزات کار این افراد نیز ضبط میشود.وی تصریح کرد: طی روزهای گذشته تعدادی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی فست فود و فروشگاه توزیع مواد غذایی غیربهداشتی در سطح شهر ساوه پلمپ شد.معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه بیان کرد:، بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مرتبا نمونهگیری میکروبی به عمل میآورند و در صورت نبود استانداردهای لازم، مرکز متخلف با دستور مقام قضایی تعطیل میشود.نظری ادامه داد: در این بازرسیها، رستورانها، ساندویچیها، فست فودها، بستنی فروشیها و آبمیوهفروشیها مورد بازدید و بررسی قرار میگیرند و در صورت مشاهده تخلفهای بهداشتی، برخورد قانونی انجام میشود.اکیپهای نظارت بر عرضهکنندگان مواد غذایی در دلفان فعال شوداغاز طرح نظارت بر عرضه آجیل و شیرینی شب یلداتیمهای بازرسی نظارت بر عرضه کننده موادغذایی دراستان بوشهر افزایش مییابدوی خاطرنشان کرد: تعطیلی یک مرکز تهیه و عرضه مواد غذایی به سبب انجام تخلفهای بهداشتی بوده و پس از چندین بار بازدید و ارائه اخطار، با دستور مقام قضایی انجام میشود، بنابراین این مراکز اخطارهای بهداشتی را جدی بگیرند و درراستای رفع مشکلات بهداشتی واحد خود تلاش کنند.معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه افزود: معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه افزود:از شهروندان تقاضا داریم که در صورت مشاهده تخلفهای بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی،در طول شبانهروز با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.انتهای پیام/ن
منبع :: https://www.tasnimnews.com

تبليغات
بانک پاسارگاد