عبدالوهات ادبآوازه در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه صنعت جوش کشور از دهه ۸۰ رشد همهجانبهای را تجربه کرده است، گفت: از نظر علمی در سال ۸۲ تنها سه دانشگاه در سطح کشور در مقطع کاردانی یا کارشناسی دانشجو در رشته جوشکاری جذب می کردند که این تعداد دانشگاه در سال ۹۱-۹۰ به ۳۵ دانشگاه و از مقطع کاردانی تا دکترا گسترش یافت.
وی با تاکید بر اینکه از نظر کاری و جوشکاری دستی، جوشکاران مطرح در سطح بینالمللی در کشور وجود دارند، افزود: با وجود توسعه فناوری نوین جوشکاری، تجهیزات و دستگاههای جدید در دنیا، کشور در این صنعت بسته به نیازها پیش نرفت و در کنار توسعه دنیا و وضع تحریمها سرعت رشد صنعت جوشکاری در کشور کاهش یافت.
ادبآوازه تصریح کرد: پس از آن بواسطه نیاز کشور فرآیندهای توسعهای مورد توجه قرار گرفت و حتی بخش خصوصی جهت خرید تجهیزات روز دنیا وارد این صنعت شد تا با این امکانات، سرعت کند صنعت جوشکاری کشور همسو با دیگر نقاط دنیا شتاب گیرد.
وی با اشاره به اینکه ضرورت گسترش صنعت جوش در کشور کاملا محسوس است، افزود: امید است به هر طریقی بتوانیم گسترش صنعت جوشکاری را با تجهیزات جدید در صنایع مختلف کشور توسعه دهیم و بهرهوری و راندمان را افزایش بخشیم.
رئیس انجمن جوش ایران با اشاره به انتشار اولین مجله علمیتخصصی علوم و فناوری جوشکاری ایران طی دو سال گذشته که در صنعت جوش کشور نقش موثر و تعیینکنندهای داشته است، اظهار کرد: امروز دانش روز دنیا در صنعت جوش کشور وجود دارد، اما در مرحله اجرا با دانش روز همچنان فاصله داریم در حالی که باید همسو با دانش روز پیش رفت تا بتوان توسعه صنعت را در ایران رقم زد.
ادبآوازه حضور شرکتهای فعال در صنعت جوش در کشور و شرکت در اینگونه کنفرانس ها را اثربخش دانست و گفت: حضور و عضویت انجمن جوش ایران در انجمنهای بینالمللی نیز نقش موثری در روند رو به رشد این صنعت دارد، دانش این صنعت باید در مرحله اجرا بکار گرفته شود، این دانش نباید فقط به موسسات و دانشگاهها ختم شود بلکه باید در صنایع گسترش یابد.
انتهای پیام