۳:۴۶:۳۹ - چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
بهبود کیفیت نان در ساوه ضروری است
ساوه – ایرنا – فرماندار ساوه گفت: بهبود کیفیت نان در این شهرستان ضروری است و باید در سایه نظارت جدی و فراگیر بر فعالیت نانوایی ها این مهم محقق شود.
بهبود کیفیت نان در ساوه ضروری است

به گزارش ایرنا، «علی میرزایی» عصر سه شنبه در دیدار با مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی، افزود: یک سوم از گندم استان مرکزی در شهرستان ساوه تولید می شود که کیفیت مرغوبی نسبت به سایر مناطق دارد.
وی اظهار داشت: گندم به عنوان محصولی استراتژیک اهمیت خاص دارد و تامین گندم با کیفیت در بهبود کیفی نان خود را نشان می دهد.
فرماندار ساوه توضیح داد: با توجه به تولید ارقام با کیفیت این محصول در ساوه، حق شهروندان است که نان با کیفیت را در سفره های خود داشته باشند.
میرزایی افزود: بیش از ۸۰ درصد از گندم تولیدی شهرستان ساوه با توجه به محدودیت فضای ذخیره سازی در سیلوهای مکانیزه بخش خصوصی نگهداری می شود.
وی با اشاره به فعالیت کارخانه آرد این شهرستان، گفت: با فعالیت این واحد، ساوه در تامین آرد مورد نیاز نانوایی های استان مرکزی نقش مهمی دارد.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی نیز در این دیدار گفت: ۳۵۰ هزار تن گندم در سال جاری از کشاورزان خریداری شد که سهم شهرستان ساوه ۱۲۰ هزار تن است.
«جواد حسنی» افزود: پنج واحد آرد در استان مرکزی فعالیت می کنند و ۷۰۰ هزار تن ظرفیت سیلویی به صورت مکانیزه نیز برای نگهداری این محصول وجود دارد.
وی اظهار کرد: ۹ هزار تن آرد یارانه ای و سه هزار تن آرد نیمه یارانه ای هر ماه در استان مرکزی برای تامین نان شهروندان در میان نانوایی ها توزیع می شود.
شهرستان ساوه دارای ۱۳۵ هزار هکتار زمین های زراعی و سطوح باغی است که سالانه توان تولید ۶۰۰ هزار تن انواع محصولات بخش کشاورزی را دارد.
۶۵۳۹/۶۰۱۳/


منبع :: http://www.irna.ir

تبليغات
بانک پاسارگاد